Luchtbuks schieten: een fantastische workshop van One Events

Luchtdrukschieten of luchtbuksschieten is een zeer enerverende en spannende workshop waarbij u zich heel even Old Shatterhand
of Clint Eastwood waant. 

Eenvoudig is het niet en dat maakt het ook zo leuk om te doen. De doelen zijn erg klein en een vaste hand en optimale concentratie zijn nodig om de scherpschutter van de dag te worden.

Inhoud van de workshop Luchtdrukschieten

Ofschoon het maar een klein kogeltje is, is de snelheid groot en daarmee ook het gevaar. Onze instructeurs zorgen er eerst voor dat iedereen de gevaren kent en veilig met de luchtbuks kan omgaan. Laden, richten en schieten zijn de volgende stappen, waarbij een vaste hand en concentratie natuurlijk heel belangrijk zijn. 

 

Verschillende doelen bij workshop Luchtdrukschieten

Na de inleidende instructies begint het echt leuk te worden: u gaat lekker schieten. De instructeur geeft tips om dat zo zorgvuldig mogelijk te doen. U oefent met uw team om op doelen te schieten die in moeilijkheidsgraad variëren: speelkaarten, zwijntjes (geen echte natuurlijk), klepels, kegeltjes en pijpjes. Een waar spervuur is het resultaat, maar weet u de doelen te raken? Daar gaat het natuurlijk om.
 

Wie is de scherpschutter?

Na deze oefeningen komt het erop aan wie de beste schutter is. U gaat in teamverband of individueel op kaarten schieten en dan zal blijken wie de beste 'sniper' is in uw gezelschap. Geen snoepjes of foto's zoals op de kermis, maar oneindige eer zal u ten deel vallen als winnaar.

 

Workshop Luchtdrukschieten bij One Events

We werken met echt goede luchtbuksen van Weihrauch, niet te vergelijken met de goedkope kermismodellen. Deze workshop van One Events is heel gevariëerd, omdat we schieten op verschillende doelen. Deelnemers zijn altijd weer verbaasd over de precisie die nodig is om een doel te raken en buitengewoon enthousiast als dat lukt.
 

Het competitie element zorgt er bovendien voor dat spanning en plezier overheersen. En ofschoon schieten volgens velen echt een mannending is, zal het u verbazen hoeveel vrouwen het ook leuk vinden en hoe zij veelal heel goede resutaten bereiken.

 

Wilt u meer dan alleen Luchtdrukschieten? En ook schieten met andere wapens? Kijk dan eens bij onze Shooting Experience.

Wilt u deze workshop direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan, of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?