Teambuilding met Active Games bij evenementenbureau One Events

Een goede teambuilding activiteit moet enerzijds leuk zijn om te doen, maar anderzijds bol staan van beslissingen en overwegingen om de activiteit tot een geslaagd einde te brengen. 

Al onze Active Games hebben deze vereiste facetten in zich. Het zijn ogenschijnlijk eenvoudige opdrachten, maar  de creatie komt alleen goed tot stand door overleg en samenwerking.

Teamwork of teambuilding?

Samen een opdracht succesvol uitvoeren kan goed teamwork zijn, maar het is nog geen teambuilding. Bij teambuilding gaat het erom de juiste taak- en rolverdeling te herkennen én te aanvaarden. Om te accepteren dat de een beter is in het overzicht bewaken, terwijl de ander juist op de details let. Dat je elkaar leert stimuleren en te  motiveren, in plaats van te bekritiseren. Het uiteindelijke resultaat kan nog zo goed zijn, als iemand niet het idee heeft dat hij of zij eraan bijgedragen heeft, schiet je als team te kort. 

 

Teambuilding met resultaat én plezier

Het zijn juist deze zaken waar onze instructeurs bij teambuilding processen de vinger op leggen. Natuurlijk met een knipoog, want 'fun' is een belangrijke factor bij onze Active Games. Maar als werkgever of teammanager is het ook belangrijk dat teambuilding resultaat heeft. Met onze spellen ervaren de deelnemers zelf waar hun kracht en zwaktes liggen: het opent ook hun ogen. Maar tegelijk zullen ze veel plezier hebben, want al onze teambuilding activiteiten zijn echt heel leuk om samen te doen. 
 

Actieve en recreatieve activiteiten

In ons aanbod hebben we een onderscheid gemaakt tussen actieve en recreatieve spellen en een combinatie daarvan. Voorbeelden van recreatieve spellen zijn bamboe building en tangram puzzels oplossen. Bij actief kunt u denken aan een mega katapult bouwen en Highland games. Het Spinnenweb en de Treasure Hunt zijn spellen die zowel actief als recreatief zijn.

 

Teambuilding bij One Events

We kunnen combinaties teambuilding spel- en vaardigheidsactiviteiten aanbieden waarbij u de keuze heeft uit meer dan 20 mogelijkheden. Afhankelijk van uw doel en wensen, de grootte van de groep en beschikbare tijd kunnen we een programma samenstellen. De ene activiteit zal meer competenties blootleggen dan de andere, maar de rode draad is altijd het teamwork. Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden om uw teambuildingdag in te delen, kunt u contact met ons opnemen: 0345-6333819.

Wilt u direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?