De nieuwste rage op shootinggebied nu al beschikbaar bij One Events. Met dezelfde spanning als paintball en ook in dezelfde soort tactische settings kunt u nu met zachte felgroen gekleurde ballen op elkaar schieten. 

Het grote voordeel is dat het volkomen veilig is en geen spetterende verfballetjes nodig zijn. Een geweldig actief bedrijfsuitje dat slimheid, spanning en veel plezier combineert!

Bazookaball, de nieuwste trend bij One Events

Sommigen noemen Bazookaball wel een kruising tussen trefbal en paintball. Feit is dat alle elementen van beide spelsoorten in Bazookaball liggen opgesloten. U schiet met speciale bazooka guns op elkaar en probeert de ballen in baskets te schieten. Daarbij kan het speelveld eenvoudig zijn, of gecompliceerd, met hindernissen zoals op paintball locaties. Dat geeft een extra spannende dimensie aan het spel. De foamballen laten geen afdruk achter en zijn volkomen ongevaarlijk.

 

Spelvorm bij Bazookaball

Neem het met 2 legers tegen elkaar op. Schiet de ballen in de basket van de tegenstander. Elke gescoorde bal levert minpunten voor de tegenstander op. Makkelijk? Nou nee, zeker niet als u ook tegenstanders kunt uitschakelen met een welgemikt schot. Ook dat levert minpunten voor de tegenstander op. Schuilen achter obstakels is mogelijk. Het komt er dus op aan snel en tactisch te handelen en op het juiste moment aan te vallen of de verdediging te kiezen.

Indoor en outdoor te spelen

Het leuke van Bazookaball is dat het in feite op elke locatie mogelijk is: gras, kunstgras, terrein met hindernissen etc. Maar het is ook indoor mogelijk. We maken dan met speciale opblaasbare objecten en bunkers een mooi speelveld waar deelnemers zich kunnen verschuilen en in hinderlagen kunnen liggen. Natuurlijk zorgen onze professionele instructeurs voor een heldere uitleg over het gebruik van de guns en de spelvormen. Plezier verzekerd!

 

Bazookaball als bedrijfsuitje bij One Events

Bazookaball is nieuw in Nederland en lijkt een rage te gaan worden. Geen verftroep en geen extra kosten voor munitie. One Events zorgt voor alle materialen en richt het speelveld volledig voor u in. U kunt met uw teams direct gaan spelen. Een ideaal actief bedrijfsuitje, waarin spanning en plezier samenkomen.  

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?