Dit is echt een activiteit waar je blij van wordt. Volledig milieuvriendelijk en toch alle spanning en lol die een schietactiviteit biedt. 

 Ideaal voor groepen die een keer iets speciaals willen doen. Competitief,  spannend, leuk en iedereen kan meedoen.

Kleiduiven schieten: schiethouding en techniek

We beginnen met uitleg over het systeem en de wapens. U leert over de juiste schiethouding en techniek. Dan is het tijd om eens lekker te schieten. In groepen van 5 gaan de deelnemers naar de schietplek. De kleiduiven vliegen door de lucht. Volg ze en schiet! Een scorebord houdt automatisch de treffers bij. Wie is de beste schutter?

 

Veilig en milieuvriendelijk

Iedereen kan meedoen aan kleiduivenschieten. En het mooie is: het is volledig veilig en milieuvriendelijk. Geen kogels, maar een laser doet het werk. De afgeschoten ‘duiven’ worden gewoon opnieuw gebruikt. Als groep laat je dus niets achter, alleen een grote glimlach op de gezichten.

Professionele begeleiding

One Events staat natuurlijk altijd garant voor optimale begeleiding. Professionele instructeurs (aantal is afhankelijk van de groepsgrootte) met ruime ervaring zorgen voor begeleiding en uitleg. Zij weten met hun tips en aanwijzigen ook de slechtste schutters om te toveren tot echte prijsschutters!

 

Een leuk teamuitje voor iedereen!

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?