Events! Bedrijfsuitjes, workshops en teamuitjes: One Events, het evenementenbureau met toegevoegde waarde

Het gaat om het resultaat van het event

Events organiseren is onze passie. Het begon allemaal in 2007 met eigenaar/oprichter Sebastiaan Sleeuwenhoek. Een sportman in hart en nieren en al vanaf 1998 allround instructeur. Met One Events is hij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe bijzondere evenementen. Maar tegelijkertijd weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om te luisteren naar zijn opdrachtgevers.Sebastiaan zegt daarover:

'Je kunt van alles verzinnen als event, maar het moet echt passen bij het doel. Of het nu samen puur plezier maken is, de neuzen dezelfde kant op krijgen, bewustwording vergroten of competenties bepalen, uiteindelijk heeft elk event een bepaald resultaat. En dát moet kloppen bij de wens van de opdrachtgever. Onze adviserende rol is daarom minstens zo belangrijk als de perfecte uitvoering van het event.'

Flexibel in locaties bij vrijwel elk event

In ons werk proberen we altijd verwachtingen te overtreffen. Al onze instructeurs en begeleiders werken vanzelfsprekend uitermate professioneel: regels en veiligheid staan voorop. Maar u zult ook merken dat hun plezier, energie, enthousiasme en kunde al snel overslaan op de deelnemers. Zelfs de meest stugge groepen en individuen krijgen zij los. Gegarandeerd resultaat. 

Hoewel we diverse vaste indoor- en outdoorlocaties hebben, zijn onze evenementen volstrekt niet gebonden aan een vaste plek. Daar hebben we bewust voor gekozen. We kunnen vrijwel al onze evenementen uitvoeren op de locatie die u wenst, altijd met onze eigen instructeurs. Natuurlijk moet zo'n locatie wel voldoen aan (veiligheids)eisen, afhankelijk van het soort event of bedrijfsuitje. Maar we zijn daarin echt heel flexibel en werken door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Events met permanente kwaliteit

Passie, flexibiliteit en professionaliteit kenmerkt One Events. Tel daarbij op onze creativiteit, drang naar vernieuwing en hands-on mentaliteit. Niet voor niets kiezen vele bedrijven en instellingen al jaren voor ons als evenementenbureau. Daar zijn wij heel trots op. Langdurige relaties in stand houden kan immers alleen als je permanent kwaliteit biedt, helder en eerlijk zaken doet, vernieuwt en het telkens nog beter wil doen. 

En dat is iets wat in onze genen zit. We zullen dan ook nooit concessies doen op het gebied van veiligheid en kwaliteit en bij ons is afspraak altijd afspraak. Bent u ook toe aan kwalitatief hoogwaardige events met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Vraag hier onze brochure aan of bel ons gerust op voor een vrijblijvende offerte:

0345-633819.

Pure experience!