Een hoog adrenalinegehalte en op en top spanning. Daar staat deze laser game garant voor. Een unieke en sensationele game speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. En volkomen veilig. 

Lasergamen kan zowel indoor als outdoor en vrijwel op elke gewenste locatie. Wij werken uitsluitend met professionele laserguns die een bereik hebben van wel 200 meter!

Outdoor lasergame als uniek bedrijfsuitje

Een fantastische en 100% veilige beleving voor ieder team, deze unieke  lasergame. Het is een real life gaming experience met een hoog adrenaline gehalte. U speelt met de nieuwste laserguns en het spel is voor iedereen op zijn of haar eigen niveau te spelen. De deelnemers hoeven geen belemmerende kleding aan of speciale maskers op, een bush hat en een modern laserwapen is alles wat er nodig is. Lasergamen met uw collega’s levert een gezellig, spannend en bovenal onvergetelijk bedrijfsuitje op.

 

Lasergame ontwikkeld voor het bedrijfsleven

Deze lasergame is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Een uniek uitje of teambuilding activiteit. Het is door iedereen te spelen. Sportief of minder sportief, jong of oud, iedereen kan op zijn/haar eigen manier het lasergamen beleven. Gegarandeerd geen blauwe plekken of pijn, geen belemmerende kleding, alleen maar fun bij deze professioneel opgezette lasergame. Het spel is zo ontwikkeld dat er niet vals gespeeld kan worden, zodat het beste team de winnaar zal zijn.

 

Op elke locatie: indoor en outdoor lasergamen

Lasergamen kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en kunnen we op elke gewenste locatie verzorgen. Wij komen met de lasergame materialen en onze instructeur(s) naar de locatie toe. Voorwaarde voor een geslaagde lasergame is wel dat er genoeg schuil- of verstopmogelijkheden zijn. Een bos is altijd leuk, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een gecombineerde binnen-buiten lasergame te verzorgen.

Veilige infraroodtechnologie

Onze lasergame werkt met infraroodtechnologie die volledig onschadelijk is voor de ogen. Het is daarom ook niet nodig in het donker te lasergamen. De lasergame geweren werken gewoon bij daglicht en hebben een bereik van wel 200 meter! Het is nu ook niet meer nodig om in een kleine indoorruimte te spelen maar u kunt net als bij paintball lekker buiten in een realistische natuurlijke omgeving het spel spelen.

 

Lasergamen met professionele geweren

De lasergeweren die wij gebruiken zijn geavanceerd en zeer professioneel. De ontwikkeling ervan is mede gedaan door special forces die ze ook regelmatig inzetten om scenario’s te oefenen. De laserwapens schieten 200 meter loepzuiver (mede door de 30 mm red dot scoop) en wegen 3 kilo per stuk. De lasergun geeft geluid en licht signalen, zo horen en zien de deelnemers of iemand geraakt is of dat zijzelf getroffen zijn. Op het display kunnen ze zien hoeveel levens ze nog hebben en hoeveel munitie (die is onbeperkt). Tevens krijgt iedere deelnemer een bush hat op met drie sensoren die bij een treffer oplichten.

 

Spelmogelijkheden

Onze instructeur geeft eerst uitleg over het spel en de materialen. Daarna krijgt iedereen zijn wapen en bush hat met sensoren op. Het is mogelijk om diverse spellen en/of missies te spelen, zoals Capture the flag en Team death match. Onze instructeur zal de verschillen helder uitleggen, waarna het spel kan beginnen. Laat de beste winnen!

 

Wilt u ook een keer schieten met andere wapens? Kijk dan eens bij onze Shooting Experience.

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?