Bouw samen een brug als ultieme teambuilding

Een teambuildingsactiviteit bij uitstek. ‘Bruggen bouwen’ is natuurlijk een metafoor voor tot elkaar komen en samenwerken. In werkelijkheid een brug bouwen brengt teams letterlijk tot elkaar. 

Een brug bouwen brengt competenties naar boven zoals goed communiceren, leiding geven, samenwerken en logisch en

praktisch nadenken. Dus groepsdynamica ten top!

Brug van palen

De deelnemers gaan samen van flinke palen en dik touw een echte grote brug bouwen. In feite kan dit op elke locatie, maar over een water de brug bouwen is natuurlijk wel de leukste uitdaging. Samen leer je

spelenderwijs wat de beste manier is.

 

Dynamisch proces

Als twee teams ieder aan een kant gaan bouwen spreekt het voor zich dat het proces nog dynamischer wordt. Want wat gebeurt er als de teams geen consensus kunnen bereiken over de manier waarop? Ze zullen toch (letterlijk en figuurlijk) tot elkaar moeten komen en een brug bouwen waarover iedereen veilig de oversteek kan maken.


 

Competenties

Competenties als kunnen samenwerken, communiceren, leiding geven, besluiten nemen zitten verborgen in dit spel. Teams ontwikkelen

zich zo verder en natuurlijk is dit ook een perfecte manier om nieuwe collega’s te leren kennen.

 

Begeleiding

One Events zorgt voor professionele instructeurs, die weten hoe groepsprocessen werken. Het is mogelijk vooraf zaken door te spreken of teams gewoon blanco te laten beginnen. Ook kan er afgesproken worden om interventies en reflectiemomenten in te bouwen. Uiteindelijk gaat het er ook om met elkaar veel plezier te hebben. Plezier dat uitmondt in voldoening en trots als de deelnemers veilig de oversteek hebben kunnen maken op hun zelf gebouwde brug.

Wilt u direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?