One Events kan uw relatiedag volledig organiseren. Van idee tot en met uitvoering. Al meer dan vijftien jaar organiseren wij voor bedrijven succesvolle en verrassende relatiedagen. Vaak zijn de activiteiten die wij organiseren een omlijsting van meer corporate gerichte zaken, zoals bijvoorbeeld een product- of bedrijfspresentatie.

Vanuit onze jarenlange expertise kunnen we u heel goed adviseren over activiteiten die bij uw doelen passen. Zodat deze naadloos aansluiten bij de andere activiteiten die u op deze dag wilt laten plaatsvinden. Wij kunnen alle onderdelen die u wenst integreren en zorgen voor een boeiende dag waarover uw relaties nog lang zullen napraten.

Doel relatiedag

Vanzelfsprekend bepaalt u het doel van uw relatiedag. Wilt u alleen een gezellige netwerkbijeenkomst waarbij uw gasten ook iets doen of kunnen leren, of moet er bij iedereen een belangrijke boodschap blijven hangen? Is het decor voor u belangrijk, wilt u thema's ter sprake brengen, moet het officieel of ongedwongen zijn?

Er zijn kortom heel veel mogelijkheden. Met One Events haalt u niet alleen een uitvoeringsspecialist in huis, maar ook een heel scala aan ideeën. Wij helpen u graag uw relatiedag in te vullen.

Indeling en locaties relatiedag

Samen bespreken we de indeling van uw relatiedag. In feite is alles mogelijk. We werken nauw samen met diverse partners waardoor we u zeer veel mogelijkheden en bijzondere locaties kunnen aanbieden. Wat denkt u van een 17e-eeuws kasteel met een prachtig landgoed, 

een mysterieus fortencomplex, een landhuis omringd door boomgaarden, of zelfs een geweldig indoorbos? Door heel Nederland, maar ook daarbuiten hebben we geweldige locaties. Ook deze kunnen we dus prima afstemmen op uw doel.  

Een geslaagde relatiedag

Vanzelfsprekend moet uw relatiedag indruk maken bij uw gasten. Dat vereist niet alleen een verrassende inhoud en locatie, maar zeker ook een goede planning en organisatie. Met One Events haalt u dit allemaal in huis. Wij werken uitsluitend samen met zeer ervaren partners die net als wij altijd een stapje verder willen gaan dan u verwacht. 

Wij voelen ons altijd 110% verantwoordelijk voor het slagen van uw relatiedag en begeleiden de hele dag voor u van A tot Z. Succes gegarandeerd! Neem daarom voor een geslaagde relatiedag contact met ons op: 0345-633819, dan kunnen we alle mogelijkheden eens rustig met u doorspreken. 

Pure experience!