Indoor Outdoor Experience bij One Events evenementenbureau

De Indoor Outdoor Experience bij De Schildkamp in Asperen is uniek in Europa. Het is een heus binnenbos, met bomen, struiken en struweel. Zelfs een kampvuur en tent ontbreken niet.

Wie er binnen treedt zal direct verbaasd zijn. De sfeer is er zo sereen en natuurlijk. Als u echt een bijzondere locatie zoekt voor uw teambuildingactiviteiten heeft u die hier gevonden.

Het bos en de mogelijkheden

Het binnenbos leent zich uitstekend voor teamsessies, waarbij u gesprekken bij het kampvuur koppelt aan teamactiviteiten. Doordat De Schildkamp vele mooie vergaderzalen heeft, kunt u de Indoor Outdoor Experience ook inzetten als bijzondere vergaderbreak. Een groot deel van de Active Games kunnen we in het binnenbos voor u uitvoeren. U heeft daarbij natuurlijk altijd het voordeel dat de weersomstandigheden nooit van invloed zijn bij de uitvoering van de activiteiten, maar uw team zich toch in een bos bevindt.
 

Bosgeluiden

De Indoor Outdoor Experience is geschikt voor grote en kleine groepen. De verlichting kan aangepast worden aan de sfeer die u wenst: ochtend- of avondschemering of gewoon daglicht. Natuurlijk met bijbehorende bosgeluiden. De reacties van groepen die u zijn voorgegaan zijn werkelijk bijzonder enthousiast. Een echte toplocatie dus, die bovendien centraal in het land ligt en uitstekend bereikbaar is. 

Om alle mogelijkheden op deze bijzondere locatie door te nemen, kunt u het beste even met ons bellen: 0345-633819.

Wilt u direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?