Shooting Experience: Schieten met diverse wapens - leuk bedrijfsuitje

De Shooting Experience is een verrassend leuk teamuitje, waar schieten met diverse wapens centraal staat. Deelnemers zijn enthousiast vanwege het spelelement dat dit bedrijfsuitje in zich heeft, maar zeker ook vanwege de moeilijkheidsgraad en leren omgaan met de wapens.

Wie veel actiefilms bekijkt denkt al snel makkelijk over het treffen van een doel met een wapen, maar niets is minder waar. Het vereist discipline, concentratie en nauwkeurigheid. Een bedrijfsuitje waar iedereen die de roos raakt telkens weer een kick van krijgt.

Shooting Experience: wapens uitproberen

Het leuke van dit bedrijfsuitje is dat de deelnemers eerst alle beschikbare wapens naar hartenlust mogen uitproberen. De luchtbuks en het luchtdrukpistool zullen velen kennen. Maar hoe is het schieten met een kruisboog, handboog, pistoolkruisboog of de blaaspijp? Concentratie is daarbij natuurlijk altijd vereist, maar de technieken om de wapens goed te hanteren en succesvol te zijn, zijn volstrekt verschillend. Dat maakt het gevarieerd en spannend. 

 

Veiligheid en kwaliteit

We gebruiken alleen wapens van topkwaliteit. Kwaliteit is een belangrijk onderdeel namelijk van de veiligheid. Onze instructeurs zorgen bij het begin van het bedrijfsuitje ervoor dat iedereen de veiligheidregels in acht neemt. Vervolgens volgt een deskundige uitleg over het gebruik van de diverse wapens.
 

Schieten in teams

Na de uitleg en oefeningen met de diverse wapens, gaan de deelnemers schieten in teams. Dit wedstrijdelement wordt altijd hoog gewaardeerd. De een is behendiger met een kruisboog, terwijl de ander met de luchtbuks voortdurend hoog scoort. Omdat de hand- en kruisbogen soms zwaar te bedienen zijn, houden onze instructeurs rekening met de kracht en capaciteiten van de deelnemers. 

 

Shooting Experience als bedrijfsuitje bij One Events

De kracht van dit bedrijfsuitje van One Events is niet alleen het wedstrijdelement, maar zeker ook de variëteit aan wapens. Het is leerzaam, spannend en vergt uiterste concentratie. Deelnemers keren altijd weer vol enthousiaste verhalen huiswaarts.

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?