Voetbaldart en andere leuke spellen tijdens bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten

Behendigheid, slimheid, of gewoon lekker schieten. Spelletjes tijdens een (bedrijfs) feest moeten voor iedereen wat te bieden hebben. We hebben bijvoorbeeld enkele XL-games en het enerverende voetbal dart.

Alle spellen binnen onze partygames zijn leuk, spannend en natuurlijk volkomen veilig om te spelen. We kunnen diverse combinaties voor u maken. 

XL 4 op een rij

Het klassieke 4 op een rij heeft ook een reuzevariant. Deze XL versie kunt u spelen met meerdere teams. Wie bereikt als eerste 4 stenen van dezelfde kleur op een rij? Een kwestie van tactiek en slimmigheid. Maar wie houdt zijn of haar hoofd er het beste bij op deze feestavond? 

 

XL Djenga

Bij dit spel is het de bedoeling dat de teams 'stenen' uit de toren halen en deze er weer op zetten. De toren mag dan natuurlijk niet bezwijken, want dan wint het andere team punten. Een spel dat altijd op feestjes zorgt voor veel gelach en hilariteit. Raakt een deelnemer een steen aan, dan moet hij deze pakken. En dat is niet altijd de beste keuze. Wie houdt het overzicht en heeft de beste tactiek?

 

XL Dice

Dit spel is een combinatie van geluk en wijsheid en het is voor deelnemers én toeschouwers een erg leuke activiteit tijdens een bedrijfsfeest.

Gooi met de grote dobbelstenen en draai afhankelijk van de uitkomst pionnen om. Wie als eerste alle pionnen heeft omgedraaid heeft gewonnen. Er zijn diverse mogelijkheden om dit spel te spelen, bijvoorbeeld door de getallen op de stenen ook om te draaien, te vermenigvuldigen of van elkaar af te trekken. Onze instructeur/begeleider geeft natuurlijk een heldere uitleg vooraf.

 

Voetbal Dart

Iedereen kent het gewone darts. Maar hoe zou het zijn om met een bal te darten? Op een groot opblaasbaar dartbord staan de nummers en schieten maar. De bal kleeft direct aan het bord. U kunt het spelen zoals darts, maar ook eigen regels maken. Onze instructeur zorgt voor de begeleiding en komt met tips en trucs. Te spelen met meerdere spelers of teams tegelijk. Een leuke sportieve activiteit tijdens een bedrijfsfeest. Succes gegarandeerd.

We hebben diverse pakketten met spellen voor (bedrijfs)feesten samengesteld. 
Wilt u direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?