Leuke spellen tijdens je feest

Safe Archery en Laser Point Shooting

Schieten is altijd spannend en leuk, zeker als het superveilig gebeurt. En met deze twee schietspellen is dat zeker het geval. Ideaal om je (bedrijfs)feest een extra dimensie te geven.

De regels en werking zijn eenvoudig, dus ideaal voor een feestje: wie de meeste treffers heeft is de winnaar. Maar het ziet er makkelijker uit dan het is en niet iedereen is Robin Hood of Old Shatterhand.

Safe Archery

We bieden een heel scala aan schietspellen aan, maar safe archery is een pijl-en-boog-spel dat speciaal is ontwikkeld om te spelen tijdens feesten en partijen. Het is namelijk op en top veilig, terwijl wel alle spanning aanwezig is.

 

Schiet op zwevende doelen

De deelnemers schieten met een speciale pijl op enkele ballen die zweven in de targetbox. De pijlen en bogen zijn van degelijk materiaal, dus goed bestendig tegen intensief gebruik en tegelijkertijd betrouwbaar bij het richten. De regels zijn eenvoudig: tref zoveel mogelijk ballen in een voorgeschreven tijd vanaf een afstand die men samen kan bepalen.
 

Laser Point Shooting

Laser Point Shooting is een totaal nieuwe techniek en biedt volledig nieuwe mogelijkheden in schieten op bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes. De wapens en de doelen zijn draadloos met elkaar verbonden en daardoor zijn er verschillende spelvormen mogelijk. Omdat het volkomen veilig is, is er geen speciale kleding of bescherming nodig. En omdat u geen projectielen afschiet, is het bovendien mogelijk om tijdens het spel een alcoholisch drankje te nuttigen. Wel zo gezellig.

 

Spelbegeleiding

Wij zorgen natuurlijk voor alle wapens en doelen. De doelen zetten we zo neer, dat het geheel ook spannend eruit ziet. We zorgen natuurlijk waar nodig voor de juiste spelbegeleiding.

We hebben diverse pakketten met spellen voor (bedrijfs)feesten samengesteld. 
Wilt u direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?