Teambuilding met Active Games bij evenementenbureau One Events

IPS (interactive play system) en klask zijn beide spellen waar het gaat om de behendigheid en reactiesnelheid van de deelnemers. Bij beide spellen spelen 2 spelers of teams tegen elkaar.

Tijdens een feest kunnen anderen de spelers en teams natuurlijk uitdagen. Beide spellen hebben eenvoudige regels en zijn dus makkelijk inzetbaar.

Klask

Klask is een spel dat oorspronkelijk uit Denemarken komt. In Deense pubs wordt het vaak gespeeld. Het doel van het spel is om een kleine gele bal te navigeren met het speelstuk in het doel van de tegenstander. Het speelstuk is een magneet die de deelnemers onder het speelveld kunnen besturen.

 

Uitdagend

Het lijkt redelijk simpel, maar dat is het niet. Er zijn hindernissen en er zijn kleine magneetjes, die niet aan de speelstukken mogen gaan kleven, anders krijgt de tegenstander er punten bij. Degene die het eerst 6 punten heeft wint de wedstrijd. De wedstrijd verloopt redelijk snel, meestal is er al een winnaar na 10 minuten. Dat is natuurlijk ideaal voor op een feestje.

 

IPS

Bij IPS gaat het erom oplichtende spots van een bepaalde kleur aan te tikken. Deze spots lichten ad random op. Het draadloze scorebord houdt de score bij, dus iedereen kan meteen zien wat de score is. Dit spel is prima te spelen met teams, maar ook met individuele spelers. 

 

Snel en afwisselend

Het spel is uitstekend geschikt voor feesten en partijen. Het duurt slechts kort en het is eigenlijk voor iedereen direct duidelijk hoe het gespeeld moet worden. Onze instructeur/begeleider kan desgewenst een competiteschema voor u opstellen of alternatieve speelmogelijkheden aandragen.

We hebben diverse pakketten met spellen voor (bedrijfs)feesten samengesteld. 
Wilt u direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?