Koe beschilderen - Een creatieve workshop voor bedrijven - One Events

Velen denken dat creativiteit een gave is. Maar iedereen heeft een creatieve zijde, die natuurlijk pas tot uiting komt als men die aanspreekt. Deze workshop is daar een uitstekend voorbeeld van. Een creatieve workshop met vaak verrassende uitkomsten.

Beschilder in alle vrijheid of in opdracht de koe die voor u staat. Groen, bruin, goud- of zilverkleurig, of precies zoals u ze altijd in de wei ziet staan. Het maakt niet uit. Het resultaat is een vrolijke koe die elke woonkamer of kantoor opfleurt.

Inhoud van de workshop Koe beschilderen

Elke deelnemer krijgt een koe van papiermaché van circa 40x25 cm die zij met verschillende kleuren acrylverf kunnen beschilderen. Tijdens de begeleiding leert u over acrylverf, de primaire en secundaire (gemengde) kleuren en het gebruik van de verschillende kwasten.

 

Invalshoeken bij Koe beschilderen

Als team kunt u zelf verschillende invalshoeken kiezen: iedereen kan de koeien kleuren of beschilderen zoals die dat wil. U kunt er ook voor kiezen een bepaalde opdracht mee te geven. Bijvoorbeeld dat alle koeien een eigen thema krijgen, of dat het team gezamenlijk afspreekt wat alle koeien bij elkaar moeten uitstralen (denk aan kernwaarden binnen uw bedrijf).
 

Betekenis van kleuren

Kleuren staan voor emoties, harmonie, tegenstellingen etc. Welke kleuren horen bij uw kernwaarden, of bij de afdeling waar u werkt? Probeer harmonie in de kleuren te vinden, of juist tegenstellingen. Aan het eind van de workshop krijgt iedereen zijn of haar beschilderde koe mee, voor thuis of voor een mooi plaatsje binnen uw bedrijf.

 

Workshop Koe beschilderen bij One Events

Deze workshop van One Events is een gezellige uiting van creativiteit voor het hele team. Kleurrijk, inspirerend, samen creëren of individueel. Laat uw creativiteit op de vrije loop gaan. Natuurlijk helpen onze experts waar nodig. 

 

Wilt u deze workshop direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan, of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?