Haka workshop, een bijzondere teambulding van One Events.

De Haka is misschien wel het bekendst door de 'Ka Mate', die het Nieuw-Zeelandse rugbyteam voor elke wedstrijd uitvoert. De Haka is een ceremoniële dans van de Maori's uit Nieuw-Zeeland.

De Haka kent vele uitvoeringen, afhankelijk van het soort ceremonie. Kenmerkend bij alle Haka's zijn de gezamenlijke kreten en bewegingen. De Haka is ideaal om groepsprocessen te creëren.

Inhoud van de workshop Haka

Ofschoon de oorspronkelijke Haka een ceremoniële achtergrond heeft, wordt het tegenwoordig met name gebruikt als uiting van eenheid, kracht en verbinding. De Haka verenigt niet alleen lichaam en stem, maar ook de deelnemers. De kracht van het individu verandert met de Haka in de kracht van het collectief.

 

Haka: een golf van energie

Geen wonder dat de Haka tegenwoordig populair is bij teamsporten en soms ook wel bij groepen toeschouwers. Het is een ideale manier om een groep los te maken en een groepsproces te beginnen. Door de grote ervaring van onze instructeurs komen zelfs de stugste mensen tot leven en ontstaat er een golf van energie. 

 

Haka tijdens een vergaderbreak

We bieden de Haka workshop aan in sessies van 30 tot 90 minuten. De 30 minutensessie geeft een geweldige energieboost waarna iedereen weer met een fris energiek lichaam zijn dag kan vervolgen. Ideaal voor de kick-off van een vergaderdag of vergaderbreak. In de 60 minuten sessie kan elke groep prima een Haka leren en bij de 90 minuten sessie zelfs 2 of meer Haka's. 

 

Workshop Haka bij One Events

Haka is een geweldig leuke manier om met een groep een intentie duidelijk neer te zetten. Het maakt de tong, het lichaam en de geest los. Verfrissend, boeiend, levendig en vooral heel plezierig om te doen. Geniet met elkaar van deze unieke workshop van One Events.

 

Wilt u deze workshop direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan, of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?