Bonbons maken workshop: Calorie├źn geen probleem bij deze workshop Bonbons Maken

Voor velen een 'guilty pleasure', voor sommigen een uiting van creativiteit. Bonbonmakers stellen alles in het werk om u te verleiden. Verleid nu anderen met bonbons die u zelf creëert.

Een smakelijke workshop dus, waarbij u even niet let op de calorieën. En misschien vaker de vingers bij aflikt dan strikt noodzakelijk is. Vind de juiste vorm en smaakbalans. Maakt u de ultieme bonbon? 

Inhoud van de workshop Bonbons maken

Chocolade maakt gelukkig en dat is waarschijnlijk waarom deze workshop altijd zo'n geweldig succes is. Chocolade is het hoofdingrediënt waarmee u aan de slag gaat. Onze begeleiders zijn patisserie experts en leggen u eerst uit welke soorten chocolade er zijn en dat elke soort zijn eigen bereidingswijze heeft. Daarna gaat het over de opbouw van de bonbon.

 

Over smaak gesproken bij bonbons maken

Elke bonbon is opgebouwd uit laagjes chocolade met een vulling binnenin. Maar wat zijn nu de valkuilen bij het maken van een bonbon, waar moet u op letten? Zijn witte en bruine chocolade te combineren? Kunt u willekeurig elke vulling gebruiken, met welke ingrediënten kunt u het beste werken? En wat is uw persoonlijke smaak eigenlijk?
 

Handleiding chocolade maken

Ach, laten we niet zo moeilijk doen. Uiteindelijk is bonbons maken een heus feest voor de mond en iedereen kan het. Het leuke is dat u na afloop de handleiding voor chocola maken mee naar huis krijgt. Zo kunt u ook thuis - al dan niet in het geheim - werken aan uw guilty pleasure.

 

Workshop Bonbons maken bij One Events

Bonbons maken is een feestje en staat garant voor gezelligheid. Ideaal voor een bedrijfsuitje van een kleine afdeling en echt, we weten het uit ervaring, ook mannen vinden bonbons maken heel leuk. Kom dus gezellig genieten van bonbons maken en eten bij One Events.

 

Wilt u deze workshop direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan, of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?