De spannendste Escaperoom vindt u bij evenementenbureau One Events

Escaperooms zijn razend populair de laatste tijd. Maar wist u dat u onze Escaperoom ook kunt inzetten als teambuilding activiteit? Bij uitstek geeft het samenwerken aan de oplossing inzicht in competenties.

Onze Escaperoom is centraal gelegen in Nederland en voert u terug naar de jaren '30 van de vorige eeuw. Een 85 jarig oude moord vraagt om opgelost te worden. Krijgt uw team het voor elkaar?

Mysterie en suspense

Achter u gaat de deur op slot. De rillingen lopen u over de rug. Het is stil. Alleen een klok tikt hoorbaar de minuten weg. Kostbare minuten, want u heeft met uw team slechts een uur om tot de oplossing te komen. U kijkt rond en merkt dat er iets niet klopt. Maar wat? De oplossing zit in de details en in het combineren van die details.

 

Verborgen aanwijzingen in de Escaperoom

Sinds 1930 wordt een officier vermist. Dat is duidelijk. En er is een bouwplaats, wellicht het restant van een langgezocht oud waterliniefort. Maar wat heeft het met elkaar te maken? Probeer logisch te denken, vind de verborgen aanwijzingen, los puzzels op en knoop de touwtjes aan elkaar. Wees verbaasd over de uiteindelijke oplossing, die wellicht toch anders is dan u dacht.
 

Een Escaperoom die het uiterste vraagt

Buiten kaders denken, verbanden leggen en ogenschijnlijk niet verbonden zaken via logica met elkaar verbinden. Deze Escaperoom vraagt het uiterste van uw team. Zeker niet eenvoudig, maar wel erg leuk om met elkaar te doen. U zult verrast zijn over de gedrevenheid waarmee uw team de raadsels wil oplossen. De oplossing vinden geeft ook echt een kick aan uw team.

 

Groepsgrootte, locatie en duur

De Escaperoom is te boeken tot 6 personen. Een team krijgt maximaal een uur om de oplossing te vinden. De escaperoom locatie is bij De Schildkamp in Asperen. Daar organiseren wij ook andere events, bijvoorbeeld in de Indoor Outdoor Experience. U kunt dus onze Escaperoom tevens boeken in combinatie met andere activiteiten. Bel ons voor alle mogelijkheden: 0345 - 633819. 

Wilt u direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?