Schieten uitje - personeelsuitje: leer schieten met diverse wapens

Tijdens dit leuke schiet-event maakt u eerst een keuze uit de verschillende wapens die wij hebben. U kunt bij dit uitje kiezen uit de standaard wapens zoals de luchtbuks en het luchtdrukpistool.

Maar ook uit meer historische schiet wapens zoals de kruisboog, pijl en boog (handboog), pistool kruisboog, de katapult of de blaaspijp. De locatie is in overleg, dus kan altijd bij u in de buurt.

Schietuitje: veiligheid en instructies

One Events gebruikt alleen wapens van hoogwaardige kwaliteit. Bij dit uitje schieten staat natuurlijk ook de veiligheid voorop. Onze ervaren instructeurs spreken met u de spelregels af en leggen uit wat u wel en niet mag doen. Bij elk wapen krijgt u vervolgens uitgebreide instructies om het wapen op de juiste manier te gebruiken.

 

Schieten en instructies

Bij het teamuitje schieten is het leuke dat u eerst zelfstandig gaat oefenen met het wapen. Onze instructeurs zullen rondlopen en u tips geven over de juiste houding en grepen. Zo leert u in korte tijd het wapen goed te controleren. Vervolgens komt het aan op concentratie en een vaste hand.

 

Schieten met diverse wapens

Omdat u met verschillende wapens gaat schieten,staat dit uitje garant voor plezier en variatie. Het schieten met een blaaspijp of katapult is natuurlijk totaal anders dan met een traditioneel luchtdrukwapen. U maakt vooraf de keuze tussen de wapens en wij bevelen altijd aan zeker ook de kruisboog, katapult of blaaspijp mee te nemen in het assortiment.

Schietervaring

Zo'n historisch wapen geeft een hele andere schietervaring dan bijvoorbeeld een luchtbuks. Waar de een zich Old Shatterhand voelt met een luchtbuks, is een ander juist de Wilhelm Tell van het gezelschap omdat hij de kampioen is met de kruisboog.

 

Schieten in teams

Nadat iedereen heeft geoefend met de diverse wapens, stellen we teams samen. Deze gaan in sessies tegen elkaar schieten op doelen. Het komt er nu op aan uw zenuwen goed in bedwang te houden. Alleen met de juiste concentratie en vaste hand kunt u optimaal resultaat bereiken voor uw team.

 

Uitje schieten geeft echt een kick!

Deze leuke experience is geschikt voor mannen en vrouwen. Terwijl schieten altijd geassocieerd wordt met mannen, is onze ervaring dat vrouwen bij zo'n schietuitje zeker hun mannetje staan. Het zal niet voor het eerst zijn dat een team met louter vrouwen uiteindelijk met de schiettrofee aan de haal gaat.

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?