Events met toegevoegde waarde: One Events. Wat vinden onze relaties ervan?

Complimenten van onze relaties

Complimenten van onze relaties

We vinden het heel leuk om events te organiseren, maar we zijn pas tevreden als u dat bent. Daarom is het zo leuk om na afloop via de mail complimenten te krijgen van onze gasten. Onlangs ontvingen we de volgende leuke berichten:
 

“Taekwon-Do bond ITF Nederland organiseerde een teambuilding weekend in Hotel De Schildkamp, te Asperen: een fantastische locatie waar alles aanwezig was wat we nodig hadden. We hebben als teambuildingactiviteit de Archery Tag gedaan in allerlei varianten. Niet makkelijk om al rennend, vliegend, springend een boog te spannen en dan ook nog 's wat te raken! Wel een geweldig spel waarin strategische samenwerking van essentieel belang is. Voor herhaling vatbaar!”


“Namens mijn collega's van Rijkswaterstaat, afdelingen ICA 1 en ICA 2, wil ik jou en jouw medewerkers hartelijk danken voor de leuke dag. Alle collega's die aanwezig waren op 19 juni  jongstleden, spraken alleen maar lof! Het evenement "Wie is de Saboteur", was erg leuk.  De locatie De Schildkamp in Asperen leent zich er uitstekend voor om e.e.a. te organiseren. Ik zal One Events zeker bij andere bedrijven aanraden als zij een bedrijfsuitje willen organiseren. Hartelijk dank nogmaals.”

  • slide

Pure experience!