'Wie is de mol': speel het zelf met het Saboteur spel van One Events

'Wie is de mol' is een van de grootste tv-hits ooit. U kunt dit spel nu met uw team spelen in onze variant 'De Saboteur'. Ontmasker degene die ervoor zorgt dat het teamwork vertraagt of in de soep loopt.

Net als in het 'echte' spel levert dat vaak verrassende uitkomsten op. Een enerverend bedrijfsuitje waarin u met uw teamgenoten nauw moet samenwerken, maar tegelijk elkaars concurrent kan zijn. 

Saboteur ontmaskeren

Het is leuk om samen met uw team opdrachten uit te voeren. Minder leuk is dat het schijnt dat er iemand is die het werk saboteert, waardoor uw team minder punten scoort. Wie is het? De 'saboteur' zelf zal zijn of haar best doen om zo gewiekst mogelijk sabotage te plegen. De vraag is dan of iemand gewoon onhandig is, of moedwillig zaken in het honderd laat lopen?

 

Teamopdrachten uitvoeren

De opdrachten die de teams uitvoeren zijn gevarieerd. U kunt kiezen uit 

  • Bamboetoren bouwen
  • Boogschieten
  • Reuzen katapult bouwen
  • Treasure hunt
  • Reuzen spelen
  • Variathon A bestaande uit skilat lopen, vliegend tapijt en spijker slaan
  • Variathon B bestaande uit blindloop, duo broekloop en bokkenloop
  • Luchtbuks schieten

Volop spanning, maar ook veel plezier

De Saboteur staat garant voor een voortdurend spanningsveld. Het team is met elkaar druk in de weer om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en veel punten te scoren, maar tegelijk zit iedereen met de vraag in het achterhoofd wie de zaak saboteert. Behalve de 'saboteur' zelf natuurlijk. De opdrachten zijn daarbij erg leuk om uit te voeren. Dat geeft op zich al veel plezier. Maar die 'saboteur' kan de zaak dus goed verstieren. Een bedrijfsuitje met vele gezichten.

 

De Saboteur bij One Events

Onze instructeurs leggen van tevoren duidelijk uit wat de bedoeling is van de teamopdrachten. Zij weten ook al wie de 'saboteur' is. Ook deze krijgt heldere instructies vooraf. Uiteindelijk zal de 'saboteur' ontmaskerd worden en dat staat natuurlijk garant voor verbazing, hilariteit en uiteindelijk veel grappen. Zeker omdat veel mensen het spel van TV kennen vinden de deelnemers het altijd erg leuk om zelf eens te ervaren hoe het is om een 'saboteur' in hun midden te hebben....of te zijn.

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?