Opvallend leuk personeelsuitje: XLGames bij One Events

XL Games of ook wel Reuzenspelen zijn een uitvergrote vorm van spelletjes die u vast wel kent, zoals Mikado en 4 op een rij. Door de reusachtige uitvergroting krijgen deze spelen een extra dimensie.

Reuzenspelen zijn bijzonder geschikt voor bedrijfsuitjes waarbij u nu eens niet bezweet of buiten adem wilt raken of beschoten wilt worden en toch op een leuke, gevarieerde dag wilt terugkijken met uw team.

Reuzenspelen voor een break of dagdeel

XL Games spelen is leuk en ontspannend voor jong en oud. We bieden diverse spelen aan die u naar wens kunt combineren. Eén spel kan ideaal zijn voor een vergaderbreak, maar bij 3 tot 4 spelen is de tijdsduur al snel 2 uur. Voor een bedrijfsuitje zijn natuurlijk ook combinaties met workshops of teambuilding activiteiten mogelijk.

 

Reuzenkeuze in spelen

We bieden  momenteel de volgende spelen aan:

  1. Jenga (een torenbouw spel) 
  2. Mikado (concentratie en vaardigheid)
  3. 4 op een Rij (speel tactisch met gekleurde stenen)
  4. Twister (met 4 personen blijven staan op kleuren)
  5. Puzzels (diverse variaties) 
  6. Galgje (woordspel)
  7. Letterpakkenspel (vraag, antwoord en snelheid)
  8. XL Dice (een leuk dobbelspel)

XL Games bij One Events

De Reuzen spelen of XL Games zijn altijd verrassend leuk. Het zijn voor iedereen bekende spelletjes, maar de reuzenvorm maakt het een echt ludiek bedrijfsuitje. We organiseren de XL Games op elke plek die u wenst, zowel outdoor als indoor. Combineer de spelletjes voor een middagje uit met andere workshops of activiteiten, of gebruik het als een bijzondere vergaderbreak.

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?