De virtuele wereld is niet veel anders dan de echte wereld, ook daar vinden immers moorden plaats. Maar kunt u in die wereld de juiste aanwijzingen vinden?

U stapt in de virtuele realiteit en zoekt samen met uw team verbanden tussen allerlei feiten en objecten die u daar aantreft. Los zo samen de moord op. 

Virtual Reality: een nieuwe dimensie

VR geeft de mogelijkheid een nieuwe dimensie toe te voegen aan de zogenaamde 'whodunit-games'. Met de bril op stapt u direct in een andere wereld waar het onvoorstelbare heeft plaatsgevonden. 

 

Moord in het hotel

Een hoteleigenaar is namelijk vermoord. In zijn eigen hotel nota bene. En hij was een zeer vermogend man. Wie heeft deze brutale moord op zijn geweten? Is de dader een man of vrouw? Kunt u de juiste aanwijzingen vinden, feiten met elkaar verbinden en de dader aanwijzen?

Aanknopingspunten

In de virtuele wereld liggen de aanknopingspunten voor het oprapen. Maar kunt u ze vinden? Eén van de deelnemers zet de VR-bril op en stapt in de virtuele wereld. Kijk maar goed rond en vertel uw tafelgenoten wat u allemaal ziet. Er gebeurt daar van alles, tot verdwijningen toe. 

 

Samen werken aan de oplossing

Alleen door goede samenwerking en gegevens uit beide werelden aan elkaar te koppelen is deze moord op te lossen.

Een leuk en enerverend teamspel, ideaal voor een geslaagd uitje.

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?