VR-Experience La Casa de Papel

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert.

Deze VR-game is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige Netflix-serie. De bedoeling is ongezien de Koninklijke Munt te verlaten.

Oculus VR-bril

Een van u ziet in de virtuele wereld belangrijke aanwijzingen. Met de speciale Oculus Go VR-bril wordt het spel onderverdeeld in verschillende virtuele levels. 90 zenuwslopende minuten heeft u om echt rijk te worden.

 

Aanknopingspunten

Combineer de belangrijke aanwijzingen uit de echte wereld met de puzzels uit de virtuele wereld en bundel uw krachten. Probeer zoveel mogelijk biljetten uit de beruchte kluis te veroveren.

 

VR-game altijd populair

VR-games zijn razend populair. Als teamuitje is een VR-game altijd bijzonder geslaagd, want het sluit aan bij de laatste technologische ontwikkelingen. 

 

Teams tegen elkaar

De uitdaging is om de game zo snel mogelijk op te lossen. De oplossing zelf geeft al veel plezier en voldoening. Maar het is ook mogelijk om met verschillende teams tegen elkaar te spelen. Daarmee zorgt u voor een extra dimensie en een nog grotere uitdaging voor de deelnemers!

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?