Sterrenslag teambuilding: een gevarieerd sport- en speluitje van One Events

Sterrenslag - ook wel Zeskamp genoemd - was jarenlang een heel populair TV-programma. Het is dan ook geweldig leuk om zelf eens onderdeel van zo'n enerverende spelserie uit te maken.

Een bedrijfsuitje waar u rustig mee aan kunt komen dus. Voor sportieve en minder sportieven mensen. Welk team beschikt over het meeste inzicht, uithoudingsvermogen en het beste teamwork?

Spelsterrenslag: een veelzijdig bedrijfsuitje

Bij Spelsterrenslag hebben we een serie aan ludieke opdrachten die de teams moeten uitvoeren. Verreweg de meeste daarvan vereisen optimaal teamwork. De opdrachten kunnen heel intensief zijn, of wat rustiger uit te voeren. Het gaat erom met je team betere resultaten te halen dan de concurrerende teams.

 

Toegankelijk voor iedereen

Onze instructeurs zorgen ervoor dat de teamopdrachten voor iedereen toegankelijk zijn. Ook minder validen kunnen een belangrijke rol spelen als bijvoorbeeld teamcaptain. Het leuke is dat de teams telkens om en om aan de slag gaan. Hierdoor is er alltijd tijd om tussendoor even wat te uit te puffen en te drinken. En kijken naar het andere team is natuurlijk ook leuk. Veel onderdelen zijn werkelijk hilarisch om te zien.
 

Opbouw in activiteiten

One Events zorgt ervoor dat de opbouw van de activiteiten en opdrachten zo evenwichtig mogelijk is, met altijd een spectaculaire finale aan het slot. Bij activiteiten kunt u onder meer denken aan Skilat Lopen, Puzzel Estafette, een Vliegend Tapijt of Duobroek lopen.

 

Spelsterrenslag bij One Events

Het is alijd leuk om in teams tegen elkaar te strijden. Zeker als het ook nog eens leuke, grappige en vaak ook lastige opdrachten betreft. One Events biedt een scala aan opdrachten en bijzondere afsluitingen. Bel ons gerust op om te overleggen over de samenstelling van uw Spelsterrenslag dagje uit: 0345 - 633819.

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?