Lekker met een groep erop uit de natuur in. Met de GPS Tocht lopen de deelnemers met een GPS-systeem routes langs de leukste en mooiste plekken van ons land. Het systeem navigeert niet, maar geeft wel de richting en de afstand aan. 

Een ideaal teamuitje om samen de juiste routes te vinden en leuke opdrachten uit te voeren. De tocht kan ook met voertuigen worden gedaan. Heerlijk in de buitenlucht en genieten van de mooiste plekjes in ons land.

Op pad met het GPS-systeem

Het GPS-systeem is ee hightecht systeem dat staat voor Global Positioning System. Het is een kastje, vergelijkbaar met een mobiele telefoon, dat de signalen van satellieten ontvangt en zo de locatie bepaalt waar men zich bevindt. 

In het systeem kunnen coördinaten worden ingevuld van zogenaamde Waypoints. Dat zijn specifieke punten op de route. Aan de hand van de richting en de afstand die het systeem aangeeft kan een team navigeren naar het waypoint.

 

Kleding

Onze instructeur zorgt voor een goede uitleg en begeleiding. Qua kleding bevelen we wandelschoen en vrijetijdskleding aan. Zorg afhankelijk van het weer ook voor regenkleding, een trui en een flesje water.

Waypoints en opdrachten

De waypoints liggen, afhankelijk van de locatie waar de start is, in bossen, landerijen, dorpskernen etc. en zijn doorgaans altijd goed bereikbaar via wandelpaden.  We zorgen natuurlijk voor de leukste en interessante routes door mooie natuurgebieden of langs bezienswaardigheden.

Heeft een team een waypoint bereikt, dan liggen daar opdrachten klaar. De opdrachten zijn afhankelijk van de ligging van de tocht en kunnen doe- of denkopdrachten zijn.

 

Deelnemers kunnen de tocht ook ondernemen met een voertuig, bv een e-step of fiets. 

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?