Pubquiz in alle soorten en maten door eventsbureau One Events

Een bedrijfsuitje dat nauwelijks introductie behoeft: de PubQuiz. Veelal onder het genot van een hapje en drankje, nemen verschillende teams het tegen elkaar op in een leuke quiz met uiteenlopende vragen.

De PubQuiz staat altijd garant voor veel lol en plezier. Verbaas u over de feitenkennis van uw medewerkers en het leuke is: u kunt zelf ook vragen indienen; we kunnen elke quiz op maat voor u samenstellen.

Neem het tegen elkaar op in teams

Over welke plant zong Doe Maar ook alweer? En van wie was het nummer Radar Love. Was Pete Best een voetballer of drummer? Teams nemen het tegen elkaar op en schrijven de antwoorden op de vragen op een klein whiteboard. Teamleden mogen overleggen, maar wees snel, want de volgende vraag komt er al weer aan...

 

Is uw team het slimste?

5-6 deelenemers per team is het leukste. De quizmaster stelt de vragen en zorgt voor een gezellig sfeer. Na 10 vragen worden de antwoorden nagekeken. De quizmaster houdt de teamscores bij. Het team met de meeste vragen goed wint. Is uw team het slimste?

Voorbereiding

Wij zorgen voor een geluidsinstallatie met voldoende volume. Voor ieder team en voor de quizmaster moet er een (sta)tafel beschikbaar zijn. U mag zelf de teams indelen of onze quizmaster verzorgt dit. De teams moeten wel ongeveer even groot zijn. U kunt zelf de prijs voor het winnende team verzorgen, of dit aan ons overlaten.

U kunt zelf ook vragen indienen over bijvoorbeeld uw bedrijf of organisatie. die neemt onze quizmaster dan mee.

 

Gevarieerde vragen

De vragen zijn zeer gevarieerd met bijvoorbeeld fotorondes met bekende Nederlanders, jaartallen en geschiedenis, reclames, (Hollandse) hits, kennis en weetjes, spelling. Kortom: veel muziek en plezier en vooral veel ...’o ja’....’ik kan er even niet opkomen’....’ligt op t puntje van mijn tong’. 

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?