Pubquiz in alle soorten en maten door eventsbureau One Events

Een bedrijfsuitje dat nauwelijks introductie behoeft: de PubQuiz. Veelal onder het genot van een hapje en drankje, nemen verschillende teams het tegen elkaar op in een leuke quiz met uiteenlopende vragen.

De PubQuiz staat altijd garant voor veel lol en plezier. Verbaas u over de feitenkennis van uw medewerkers en het leuke is: u kunt zelf ook vragen indienen; we kunnen elke quiz op maat voor u samenstellen.

PubQuiz: diverse speelrondes

Bij de quiz delen we de deelnemers in teams in. Dat kan via loting, of de captains stellen zelf hun teams samen. De teams bestaan uit 5 tot 8 personen. Bij iedere ronde vullen de deelnemers de antwoorden in op antwoordformulieren. Afhankelijk van de tijdsduur bespreken we na elke ronde de antwoorden, of geven we de uitslag na afloop van de quiz. 

 

PubQuiz: voor ieder wat wils.

We kunnen voor u een quiz samenstellen op basis van thema's, zoals Sport, Jaren '90, Algemene Kennis, Hollandse Feitjes, Mannen tegen Vrouwen of De Wereld Rond. We kunnen hierin op alle mogelijke manieren variëren en ook andere quizzen aanbieden of in overleg een quiz voor u op maat maken. U kunt zelf ook quizvragen aanleveren, bijvoorbeeld over bedrijfsweetjes, collega's of producten.
 

Muziek en video

Voor welke quiz u ook kiest, we hebben altijd één of meer rondes met muziek- en videofragmenten, zoals reclamegeluiden, liedjes, begintunes van programma's, historische gebeurtenissen etc. Hierdoor biedt elke quiz voldoende afwisseling voor de deelnemers. Ook qua moeilijkheidsgraad van de vragen kunnen we volop naar wens variëren. Zo is er voor elk wat wils.

 

PubQuiz bij One Events

Wij zorgen voor een gevarieerde PubQuiz waarbij altijd ook veel te lachen valt. Onze ervaren Quizmasters begeleiden de quiz van A to Z en zorgen voor de nodige humor. De PubQuiz is ideaal als middag- of avonduitje en prima te combineren met een hapje en een drankje. Voor iedereen gegarandeerd een leuk uitstapje.

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Bel dan 0345-633819 of vraag online een offerte aan.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?