Probeer met uw team eerst de box te openen. Ga vervolgens aan de slag met de aanwijzingen die in de kist zitten om het raadsel op te lossen.

De eerste opdracht is dus: maak de kist open. Maar hoe? Ook dat vereist al slimmigheid en teamwork. Een prachtig spel dat garant staat voor veel plezier.

Minimale documentatie Break-in Box

De kist is door een museummedewerker samen met minimale documentatie gevonden in het museumdepot. De museummedewerkers hebben geen tijd om uit te zoeken wat er in de kisten zit en vragen u dit om te doen. 

 

Aanwijzingen

De aanwijzingen bestaan uit pittige puzzels en raadsels. Om een kleine tip van de sluier op te lichten: in de kist zit een verhaal uit de 2e wereldoorlog. Twee geliefden zijn elkaar uit het oog verloren. Maar niet uit het hart. 

Mysterie

Het is een soort omgekeerde escaperoom: u moet niet ergens uit, maar juist ergens binnen zien te komen. Welk team weet als eerste de kist te openen, met de inhoud aan de slag te gaan, en het mysterie op te lossen? Probeer samen met vrienden of collega’s de break-in-box te openen en het mysterie te ontrafelen. 

 

Break-In Box voor meerdere teams

Er zijn 3 identieke boxen waardoor u in teams tegen elkaar kan spelen. Welk team lost het raadsel als eerste op? En lukt dat binnen de tijd? 

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?