Archery Tag, schakel met pijl en boog uw tegenstander uit: boogschieten op elkaar

Zoekt u een ongemeen spannend, actief en bijzonder bedrijfsuitje, denk dan eens aan Archery Tag. Schieten op elkaar met pijl en boog. Maar dan allemaal volgens een sluw plan. 

Vaardigheid, inzicht, slimheid, snelheid. Bij Archery Tag komt dit allemaal samen. Het is als The Hunger Games, of The Games of Thrones: een historisch slagveld, waarbij je je tegenstander buitenspel moet zetten.

Archery Tag: de nieuwe rage

Archery Tag is buitengewoon populair. Vergelijk het met paintball of lasergame, maar dan met pijl en boog en eigenlijk nog wat spannender. Natuurlijk beginnen we met het technische deel: hoe hanteert u de pijl en boog op de juiste manier? Een scherpschutter bent u niet zomaar.  En vervolgens bespreken we in het kort de veiligheid en de regels van het spel.

 

Tactisch inzicht

Archery Tag vereist vaardigheid, snelheid en teamwork. Het terrein of de indoorlocatie is vergelijkbaar met dat van paintball. Deelnemers kunnen schuilen achter objecten, maar overal zijn ook tegenstanders die pijlen zullen afschieten. Spelvormen zijn Five Spots, Hunger Games of Capture the Flag. Waar de een rugdekking geeft, kan de ander vol in de aanval. Maar is die aanval op de goede manier voorbereid?
 

Kleding en materiaal

Wij zorgen vanzelfsprekend voor alle kleding en het materiaal. De kleding zorgt ervoor dat de deelnemers optimaal zijn beschermd. De pijlen zijn overigens zo gemaakt dat ze geen schade kunnen toebrengen, ofschoon een treffer wel figuurlijk leed kan veroorzaken. Is uw team in staat de tegenstander te sluw af te zijn?

 

Archery Tag bij One Events

Deelnemers zijn altijd razend enthousiast over Archery Tag, of Arrow Battle zoals het ook genoemd wordt. Het is een spel met zeer veel facetten en daarom bijzonder populair. Te spelen binnen of buiten, als de ruimte ervoor maar groot genoeg is. Desgewenst ook bij u in de buurt; objecten en ander materiaal nemen wij voor u mee. Heeft u hier vragen over, of wilt u meer gedetailleerde inhoud over het spel? Bel ons gerust even: 0345-633819.

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?