Schieten workshop als uitje - bedrijfsuitje schieten met luchtbuks, pistool, handboog, kruisboog

Schieten als bedrijfsuitje

Tijdens dit boeiende bedrijfsuitje maakt u eerst een keuze uit de wapens die wij hebben. U kunt dan bij ons kiezen uit gangbare wapens: de luchtbuks en het overbekende luchtdrukpistool.

Maar de geschiedenis kent vele andere wapens waarvan we er enkele noemen: de handboog, de kruisboog, pistool kruisboog, de vermaarde katapult of de blaaspijp.

Spelregels bij het bedrijfsuitje schieten

De wapens die wij aanbieden zijn van zeer goede kwaliteit, dus geen kermisspul. Bij het schieten nemen we eerst de veiligheidsregels door. En bij elk wapen krijgt u vervolgens uitgebreide instructies, zodat u het op de juiste manier gebruikt.

 

Schiet tips

Bij het teamuitje schieten is het leuke dat u eerst zelfstandig gaat oefenen met het wapen. Zeker met wapens zoals de katapult of blaaspijp zullen de eerste resultaten soms zo hilarisch zijn dat u in de lach schiet in plaats van op het doel. Maar onze instructeurs lopen rond en geven u tips, zodat de resultaten al snel zullen verbeteren. U leert het wapen beter te beheersen en dat is ook nodig, want u wilt natuurlijk straks winnen met uw team.

 

Kies uit diverse wapens

U schiet met uiteenlopende wapens die u vooraf hebt aangegeven. Het is leuker om te kiezen uit echt verschillende wapens, zoals een pistool en daarnaast een katapult, kruisboog of blaaspijp, dan een pistool met een geweer. Hierdoor is de schiet ervaring ook een stuk boeiender. En de een zal beter uit de voeten kunnen met een luchtdrukpistool, terwijl de ander de katapult uitstekend beheerst.

Schieten in teams

Zonder strijd geen spanning, vandaar dat we na het oefenen teams gaan samenstellen die tegen elkaar gaan schieten op diverse doelen. En dus met diverse wapens. Het komt er nu op aan het geleerde in de praktijk te brengen. Afhankelijk van de tijdsduur - normaal duurt een schiet uitje zo'n anderhalf tot twee uur - schieten we een aantal rondes op de doelen. Altijd spannend, leuk en soms hilarisch.

 

Bedrijfsuitje schieten is voor iedereen

Het uitje is voor iedereen geschikt. Het wordt door mannen en vrouwen erg leuk gevonden en is altijd een groot succes. Een ideaal bedrijfsuitje dus voor teams om elkaar beter te leren kennen of gewoon een erg leuke middag te hebben met elkaar. Natuurlijk kunnen we het schietuitje combineren met andere activiteiten of een gezellige borrel of lekker diner na afloop. Informeer gerust naar alle mogelijkheden op onderstaand nummer.

 

Wilt u een workshop met één wapen, kijk dan hier naar de mogelijkheden

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Vraag dan online een offerte aan of bel 0345-633819.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?