Sneller schieten dan de schaduw van Lucky Luke? Met Laser Shooting kunt u uw schietvaardigheid oefenen zonder maar één kogel te gebruiken. 

Deze nieuwe vorm van schieten is volkomen veilig en benadert volledig de sensatie, spanning en het plezier van echt schieten.

Laser Shooting biedt nieuwe mogelijkheden

Laser Shooting is een totaal nieuwe techniek en biedt volledig nieuwe mogelijkheden in schieten op bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes. De wapens en de doelen zijn draadloos met elkaar verbonden en daardoor zijn er verschillende spelvormen mogelijk. Omdat het volkomen veilig is, is er geen speciale kleding of bescherming nodig. En omdat u geen projectielen afschiet, is het bovendien mogelijk om tijdens het spel een alcoholisch drankje te nuttigen. Wel zo gezellig.

 

Reactieschieten

Een van de meest populaire spelvormen is om oplichtende doelen zo snel mogelijk te raken. Bij dit ´reactie schieten´ gaat het niet alleen om een razendsnelle reactie;  u moet natuurlijk ook het doel zien te raken. Dat lukt alleen met uiterste concentratie en een vaste hand. We kunnen het aantal schoten, de wachttijd tussen de schoten en de snelheid waarmee de doelen oplichten  variëren. Hierdoor biedt het spel zelfs voor de beste schutters altijd voldoende uitdaging.

Thema decor, veel deelnemers

Het aantal doelen kunnen we variëren van 4 tot 8 stuks. Het is mogelijk de doelen in een thema-decor te zetten, zodat het lijkt alsof u op de kermis bent. Het voordeel van Laser Shooting is dat 2 personen tegelijk aan het schieten zijn en we de schietseries voor u in lengte kunnen laten variëren. Hierdoor kunnen er relatief veel mensen deelnemen.

 

Laser Shooting als bedrijfsuitje bij One Events

Laser Shooting is een ideaal bedrijfsuitje voor teams die spanning en ontspanning willen combineren. Omdat het volledig veilig is, is het ook een leuke activiteit op een bedrijfsfeest. Prima geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Onze ervaren instructeurs zorgen voor de nodige uitleg en natuurlijk voor een geweldig plezierige dag. Dit event staat garant voor veel leuke verhalen na afloop.

 

Wilt u ook een keer schieten met andere wapens? Kijk dan eens bij onze Shooting Experience.

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Bel dan 0345-633819 of vraag online een offerte aan.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?