Paintball is momenteel een van de meest populaire bedrijfsuitjes. Heeft het te maken met de verhoudingen in het bedrijf, of is het gewoon spannend omdat je nooit weet wie er in het bosje verscholen zit om u te treffen?  Rennen, bukken, rollen, schieten, tactiek.

Paintball is een zeer actief teamuitje, waarbij u nauwelijks kans krijgt even uit te rusten. Inspannend, maar vooral ook heel erg leuk. U gaat volkomen op in een andere wereld en dat is precies wat u van een bedrijfsuitje mag verwachten. 

Paintball: schiet u zelf in de hoofdrol

Een actiefilm van een paar uur. Met Paintball schiet u uzelf in de hoofdrol van een spannende film. Een schietspel waarin niemand veilig is. Bij wijze van spreken dan. Want u en uw team zijn geheel gekleed in veilige overalls, compleet met veiligheidsbril en volgelaats gezichtmasker. Onze ervaren instructeurs geven de deelnemers duidelijke (veiligheids) instructies en een demonstratie van de werking van de paintball geweren.

 

Hopelijk staat u er niet al te gekleurd op

De geweren schieten verfballetjes af. Samen met de instructeurs vormt u de teams. Uitleg volgt over de te hanteren tactiek, communicatie en samenwerking. Zorg met uw team voor de beste tactiek, want treffers zijn direct te zien op de overalls. Hopelijk staat u er straks niet al te gekleurd op!
 

Ingerichte terreinen voor Paintball

Bij een Paintball wedstrijd is het heel normaal dat wel 300 of meer verfbolletjes per persoon worden afgeschoten. Gelukkig is het biologisch afbreekbare verf en bent u goed beschermd. We beschikken over een aantal locaties die speciaal voor Paintball zijn ingericht met bunkers, heuvels, forten en zelfs oude auto's en caravans waar u zich in of achter kunt verschuilen. Maar dat doet uw tegenstander ook, wees gewaarschuwd!

 

Paintball als bedrijfsuitje bij One Events

Al meer dan 10 jaar organiseert One Events team- of bedrijfsuitjes met Paintball. Het is een heel dynamische sport, waarin tactiek, snelheid, spanning en durf samenkomen. Door jong en oud, mannen en vrouwen altijd buitengewoon gewaardeerd. 

Wilt u dit teamuitje direct boeken of wilt u meer informatie?

Bel dan 0345-633819 of vraag online een offerte aan.

 

Terug naar het overzicht 

Pure experience!
Een onvergetelijk event beleven?